İLKELERİMİZ

İlkelerimiz

• Derneğimizin temel ilkesi, kurucu üyelerimiz ve tüm dernek üyelerimizi kapsayan “Astrolojik danışmanlık verirken veya Astrolojik bilgi paylaşırken danışana, Astrolojik bilgi verisine sadık kalarak, toplumun genelinin etik ve ahlaki değerlerini dikkate alarak onlara zarar vermeyen bir tarzı benimser. Etik ve ahlaki değerlere önem vermek konusunu esas almıştır.
  • Astroloji Danışmanlığı ve Astrolojik paylaşımlar kapsamında, Fal, Tarot, Sipritüellik, taş vs. gibi maddelerin enerjisi adı altında ve ispatı mümkün olmayan her türlü konu ve içeriklerden uzak durulması esastır.
  • Derneğimiz; kişilerin eğitim, kültür, inanç,  cinsiyet, yaşam şekli ve tercihlerine karşı saygılıdır. İletişimde önyargılı olmayan kapsayıcı bir iletişim dili kullanır.
  • Astrolojik bilgi paylaşılırken ve yorumlar yapılırken, Astrolojik göstergeler esas alınarak, birçok teknik bir araya getirilip, kişinin yapması gereken seçimleri konusunda yol gösterici olmak esastır.
  • Danışılan kişi , danışanın kişisel bilgilerini, paylaştığı özel olan her türlü duygu, durum, olay düşünce ve planlarını gizlilik ilkesi gereğince 3. Şahıslarla paylaşamaz.
  • Astrolog, danışanın, danışmanlık seansı esnasında “başka bir kişi hakkında sorduğu özel sorulara”, diğer kişinin kişilik ve özel yaşam haklarını ihlal edecek şekilde bilgi aktarımında bulunamaz.
  • Derneğimiz, alanında uzman, danışmanlık vermek için bilgi ve danışmanlık becerileri ile etik değerlere sahip, eğitimlerini tamamlamış ve uzmanlık sertifikasına sahip, astrologlar ile iş birliği içindedir ve birlikte gelişip büyümek, ülkemizde ayakları yere sağlam basan bir dernek olmak yolunda elbirliği ile faaliyet sürdürmek konusunda kararlıdır.