Kurucu Başkanımız Füsun HALAMAN yazısı

Merhaba sevgili astroloji severler,

İstanbul Astroloji Derneği olarak sizlerle daha yakın olup, sizleri, daha doğrusu birbirimizi daha iyi tanımak ,spritüellikten uzak , ayağı yere basan somut bilgilerin ışığı altında , etik ve ahlaki kurallar çerçevesinde öngörülerde bulunabilmek ,bu yolla çevremize ışık tutabilmek adına bir araya geldik.

Öncelikle size kendimi tanıtmak isterim.  Ben 15.04.1953 yılında Adana da doğdum. Hacettepe Üniversitesi Alman Dili Edebiyatı Yüksek Lisans mezunuyum. Astroloji ile uzaktan ve yakından hiçbir alakam yoktu. Ancak insan günlük yaşamının akışında, geri dönülmez bir değişiklikle karşılaştığında , başını kaldırıp, gökyüzüne bakıyor. Benim de 2016 yılı hayatımda böyle bir dönüm noktası oldu. İnsan içinde bulunduğu durumu idrak edip, yeniden devam edebilme gücünü , önüne bir hedef koyup , ona ulaşmak için var gücü ile çalışmakta buluyor. Önümüze koyacağımız hedef bir şekilde size ben buradayım, beni fark et diyor. Bu hedef benim için astroloji oldu. Bir çok eğitimlerden geçtim. Fakat bir türlü taşlar yerine oturmuyordu. Ne zamanki Astroloji Akademisi ve Devrim Dölen ile tanıştım ,her şey sil baştan başladı benim için. Bugün temel, ileri ,uzmanlıklar vs derken geldiğim nokta da İstanbul Astroloji Derneği başkanı olarak karşınızdayım. Bütün bunları anlatmaktaki amacım, hayatta yeni bir şeylere başlamak için asla geç olmadığının altını çizmek istememdir. Yeter ki aşk ile şevk ile isteyin ve çalışın…iyileştirici ve geliştirici gücünü göreceksiniz.

Bu platformda ,ilkelerimiz çerçevesinde yazacağınız yazılarınıza yer vermek isteriz. Bunun yanı sıra değişik fikirlerinize her zaman açık olacağız.

Yapacağımız seminerler , astroloji sohbetleri adı altındaki mini buluşmalarımızı da bu platformdan sizlere duyuracağız.

Bizlerle aynı duygu ve düşünceleri paylaşan siz astroloji severleri derneğimiz çatısı altında görmekten memnuniyet duyacağız.

Birlikte çok güzel gelişmelere imza atacağımızdan eminim.

Astroloji yolumuzu aydınlatsın.   Sevgiyle kalın arkadaşlar….